Assassin’s Creed Odyssey All Sphinx Riddles

0

If you are going to do Atlantis questline then you will meet with the Sphinx who will give you 3 riddles. You must answer all 3 riddles correctly or you’ll get killed and then you must start again. Check this video to see Sphinx location.

All Sphinx Riddles:

Riddle #1: What is always old and sometimes new; never sad, sometimes blue; never empty, but sometimes full; never pushes, always pulls?
Answer: Moon

Riddle #2: This thing all things devour: birds, beasts, trees, flowers; gnaws iron, bites steel; grinds hard stones to meal; slays kings, ruins towns; and beats high mountains down.
Answer: Time

Riddle #3: I create my lair with earthen string, and dispatch my prey with a biting sting.
Answer: Spider

Riddle #4: As small as your thumb, I am light in the air. You may hear me before you see me, but trust that I’m here.
Answer: Hummingbird

Riddle #5: In spring I am gay in handsome array; in summer more clothing I wear; when colder it grows, I fling off my clothes; and in winter quite naked appear.
Answer: Tree

Riddle #6: Never resting, never still; moving silently from hill to hill; it does not walk, run or trot; all is cool where it is not.
Answer: Sun

Riddle #7: What can bring back the dead; make you cry, make you laugh, make you young; is born in an instant, yet lasts a lifetime.
Answer: Memory

Riddle #8: What is large, yet never grows; has roots that cannot be seen; and is taller than trees?
Answer: Mountain

Riddle #9: At night they come without being fetched, and by day they are lost without being stolen.
Answer: Stars

Riddle #10: Some try to hide, some try to cheat; but time will show, we always will meet. Try as you might to guess my name.
Answer: Death

Riddle #11: What can run, but never walks; has a mouth, but never talks; has a head, but never weeps; has a bed, but never sleeps?
Answer: River

Riddle #12: I’m alive, but without breath; I’m as cold in life as in death; I’m never thirsty, though I always drink.
Answer: Fish

You can support us on Patreon: https://www.patreon.com/EvilBunny3K

EdragonXX YouTube: https://www.youtube.com/edragonxx
EvilBunny3K YouTube: https://www.youtube.com/EvilBunny3K
EdragonXX Twitch: https://www.twitch.tv/edragonxx
EvilBunny3K Twitch: https://www.twitch.tv/evilbunny3k

Join the discussion…